Alivio Catering

Alivio Catering is meer dan een overzichtelijke voedingsplanner. Het vereenvoudigt ook het proces om maaltijden te bestellen voor jouw klanten. Op die manier bied je jouw klanten een extra service aan en krijg je alle bestellingen op een uniforme manier binnen.

Daarnaast voorziet het ook een betalingsmodule, waardoor ook betalingen steeds op een betrouwbare en regelmatige wijze kunnen gebeuren. Iedere klant krijgt een eigen account, waarop ze een krediet kunnen plaatsen. Als klant kan je dus enkel bestellen naargelang het krediet je hebt op jouw persoonlijke rekening.

Centraliseer & vereenvoudig

In één enkele klik krijg je een duidelijk overzicht van de bestelde maaltijden. Geen getwijfel dus meer wie wat heeft besteld. Ook je klanten zien in een oogopslag welke maaltijden beschikbaar zijn, zodat ze snel hun favoriet kunnen kiezen.

Voeg onze eigen toepassingen aan jouw pakket toe en maak het jezelf nog gemakkelijker. Met ons facturatiepakket worden alle bestellingen automatisch gefactureerd.

Altijd & overal

Blijf altijd op de hoogte van jouw bestellingen. Alivio Catering werd gemaakt door professionele ontwikkelaars, maar blijft zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor hoef je geen Bill Gates te zijn om het te besturen. Zo kan je bijvoorbeeld tijdens het leveren nog vlug op je smartphone checken welke maaltijd jouw volgende klant heeft besteld. Ook de personen die bestellingen willen maken kunnen dit waar en wanneer ze willen.
Alle gegevens worden in een veilige cloud omgeving opgeslagen, waardoor de kans op gegevensverlies bijna onbestaand is.

catering hapjes Alivio Catering beheer

Alivio 360

Op zoek naar een systeem die meer in detail werkt en volledig op jouw maat opgesteld wordt? Ontdek Alivio 360.

De beste online tool om mijn catering te beheren. Dankzij Alivio Catering hoef ik me niet langer bezig te houden met al de administratie, maar kan ik me concentreren op het serveren van uitstekende dagschotels.”

no-pic

Menu planner

Maak een eenvoudige planning van jouw menu. Zo kan je tot weken ver al vastleggen welke gerechten je wanneer zal verkopen. Hierdoor vermijd je niet alleen hopen administratief werk, je kan er ook je eigen aankopen beter door plannen.

online menu planner via Alivio Catering
Prijzen toekennen via Alivio Catering

Prijzen toekennen aan gerechten

Geef aan iedere maaltijd een bepaalde prijs. Zo kan Alivio Catering automatisch berekenen hoeveel een klant moet betalen. Een éénmalige inbreng zorgt dus voor heel wat minder administratief werk achteraf.

Online klantenplatform

Als gebruiker van Alivio Catering heb je een eigen platform waar je kan op inloggen. Hierop kan je bestellingen maken. Ook kan je jouw geschiedenis van bestelde maaltijden bekijken.

Klanten hebben een online platform via Alivio Catering
Klanten hebben een online platform via Alivio Catering

Klanten hebben een persoonlijke rekening

Op het klantenplatform kan de klant krediet storten. Hiermee kan hij maaltijden betalen, naargelang er voldoende krediet op zijn eigen rekening staat. Wanneer zijn krediet onvoldoende is, kan ervoor gekozen worden om een waarschuwingsmail te verzenden. Hierdoor gebeuren betalingen steeds op een betrouwbare wijze.

Rapportage

Kooklijsten en etiketten kunnen eenvoudig en volledig automatisch gegenereerd worden via Alivio Catering. Zo haal je snel alle nodige gegevens op en schets je eenvoudig een overzicht van de gemaakte bestellingen.

Kooklijsten en etiketten via de rapportage van Alivio Catering
maaltijd aan huis levering voedingsbeheer catering alivio

Verschillende afdelingen

Lever je maaltijden in verschillende afdelingen, steden, gebouwen…? Ook hiervoor biedt Alivio Catering een oplossing! Voeg verschillende afdelingen in jouw systeem toe en laat de klant zelf kiezen waar hij zijn maaltijd wilt ontvangen.

Ontdek nu zelf!

Vraag hier een vrijblijvende demo en ontdek zelf hoe Alivio Catering jou zal helpen!

Cloud

Alivio Catering kan overal geraadpleegd worden via het internet. Er hoeven dus lokaal geen programma’s te worden geïnstalleerd.

Eenvoudige set-up

In slechts 5 minuten en enkele klikken kan je aan de slag. De eerste keer jouw profiel aanmaken duurt slechts 1 koffie.

Responsief

Op eender welk toestel kan je jouw catering beheren. Klanten kunnen ook eenvoudig inloggen via hun smartphone

Gebruiksvriendelijk

Door de eenvoudige structuur van Alivio Catering heeft iedereen de werking meteen onder de knie.

Service

We zijn trots op onze service-na-verkoop die je bij al jouw vragen zal bijstaan.

Veilig

Jouw data worden opgeslagen op onze beveiligde servers en persoonlijke gegevens worden versleuteld.

Alivio 360

Op zoek naar een systeem die meer in detail werkt en volledig op jouw maat opgesteld wordt? Ontdek Alivio 360

Over Eye-t

Eye-T, opgericht in 2006, is op vandaag uitgegroeid tot een volledig onafhankelijk ICT-adviesverlener en software ontwikkelaar. Naast het ontwikkelen en implementeren van een aantal eigen software pakketten, bieden wij gebruiksvriendelijke toepassingen en oplossingen op maat, die uw bedrijfsprocessen optimaliseren en ondersteunen. Eye-T legt de focus op procesverbetering vertrekkende vanuit de dagdagelijkse bedrijfsvoering van haar klant.

Meer over Eye-t

Logo Eye-t Ceres Reservatie

Op uw maat

Eye-t adviseert, begeleidt en ondersteunt klanten bij het detecteren van hun IT noden of wensen. Enkel dan kan u de juiste keuze maken.

Eye-t biedt een breed scala van oplossingen en toepassingen, zodat wij uw specifieke vragen op maat kunnen uitwerken. Wij vertrekken vanuit een aantal basis bouwstenen, en ontwikkelen daarrond de software die uw bedrijf nodig heeft.

Frequently Asked Questions

Wat is de prijs van Alivio Catering?

De kostprijs van Alivio Catering hangt af van welke modules je allemaal in jouw pakket kiest. Ook wordt er rekening gehouden met het aantal bestellingen die worden geregistreerd. Om jouw persoonlijke prijs te ontdekken, contacteer ons gerust!

Wordt Alivio Catering eenmalig aangekocht?

Alivio Catering wordt op jaarbasis verhuurd en wordt per kwartaal gefactureerd.

Contacteer ons


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je vragen over Alivio Catering of over andere producten van Eye-t?
Vul dit contactformulier in, bel 050/67 31 35 of stuur ons een mail.
U kan telefonisch contact met ons opnemen van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 12:30 en 13:30 tot 17:30 en op vrijdag van 08:30 tot 12:30 en 13:30 tot 16:30.

Eye-t Part of Neo Consult
Lieven Bauwenstraat 20
8200, Brugge
België

Ontdek nu zelf!

Vraag hier een vrijblijvende demo en ontdek zelf hoe Alivio Catering jou zal helpen!